Ett naturbarn bekännelser.

Som ni kanske vet så började jag andra året på gymnasiet nu efter sommaren, fortfarande på naturlinjen. Förra skolårets plugg var inte så speciellt. Det var mycket, men inte för mycket. Men nu, damn asså, nu har vi för mycket. Jag fick höra att det kunde bero på att vi precis har startat och att det kommer lugna ned sig. Men fuck that statement, det här är som en exponetialfunktion, skolarbetet bara ökar mer och mer. Så nu rinner det över för mig. Jag måste få ut mina naturbarns bekännelser (det som stört mig under veckan).
 
När lärare säger att vi ska gilla vissa saker. De är som de tror de är roliga, fyndiga och brillianta eftersom ett leende/ flin dyker upp vid varje påstående T.ex. Ja nu blir det lite huvudräkning, men det gillar ju ni. Eller Nu ska vi ut i naturen, men där är väl ni som fisken i vattnet. Man ba: JA DEN HAR JAG JU ALDRIG HÖRT FÖRRUT! Lärare på vår linje verkar dessutom hellre ta en kula i bröstet än att vara sjuk en dag. Jag vill ju också ha håltimmar någongång ibland. 
 
Labbrapporter. Jag är så jävla trött på labbrapporter. Inom loppet av 168 timmar har jag fått 3st. Dö. Seriöst, jag får ebola av det...
 
När någon påpekar att man gör något som andra naturbarn inte skulle gjort. Som att inte göra matteläxan, komma sent eller lyssna på musik istället för att jobba. Morr, låt mig. Ska jag slå upp din haka som hänger nere vid knäskålarna eller?
 
Jag stör mig på att naturbarnen får en sådan invecklad humor som ingen anna skrattar år. Det är som internskämt. Jätteroliga enligt mig men responsen är den samma som att säga ja min guldfisk dog igår. 
 
Louise före och efter den här veckan.
 

Kommentarer
Postat av: Susanna Maria J

Hihi så lustig bild. :) Snart är det helg igen, hoppas den blir toppen! :D Kram!

2014-09-10 @ 10:07:29
URL: http://oslofru.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback