Min åsikt: Julen

 Sedan jag har varit en bunt med PMS hela dagen tänkte jag bara dra ut på det lite till. Om ni har läst rubriken så ser ni att jag kommer ge er ett piece of shit inlägg angående julen, men hur stor PMS-halt jag än nu har i blodet kan jag inte förmå mig själv att bara dra upp en massa negativitet. Det ju inte alls julens betydelse men ändå har männskligheten lyckats fucka upp julen precis som allt annat. Väljer nog att formulera mig i fett och delight där fett är det posivtiva medan delight är negativt duhh
 
Fett: Julskinka. Behöver jag säga mer? Asså jag tror att vi i min familj lätt konsumerar upp ca: 3 julskinkor per säsong. Jag kan inte utrycka kärleken nog när den är nygräddad och du får smaka på årets första bit. Den är fortfarande lite varm och du tar den, rakt där och då på en bit julknäcke (som förövrigt borde få sin egen fett). Men asså......... NAAMNAMNANMANAMANAMNAMNAMANA.
 
Fett: Julmust. Asså jag är en trogen Trocaderofanatiker (vilket stödjs av att jag drack 4,5l förra veckan), men om det vore en läsk som på någon höger skulle kunna konkurera med Trocaderon är det faktiskt julmusten. Men jag är lite petig med att det ska vara rätt sort, antingen Apoterkarnes eller Zeunerts. Och jag fattar fan inte hur expressen gav orginalet (apotekarnes) 1/5 getingar. Vad tänker de med, sin egen julskinka kanske? Håll bort nygårdahelvetet från mig tack.  
 
Såg btw vad andra brukar söka på efter julmust. Lite hopp erhåller nog männskligheten trots allt. 
 
Delight: När affärer börjar sälja julmust i september... Man ba what? Det som är speciellt med julmusten är att den ska säljas på jul, typ 17/11- 7/01 enligt mig och enligt dessa intervaller only. Räcker gott och väl för sedan kommer påskmusten anyways. 
 
Fett: Risgrynsgröt! Jag skiter i att jag sitter och äter det året runt för det blir lika speciellt på julen ändå. 
 
Delight: Att du sitter två veckor efter julafton och fortfarande smäller i dig det djävulska julbordet som aldrig tycks ta slut. För att inte ta upp att du säkert ätit julbord minst två gånger innan jul dessutom. Less blir man.
 
Fett: Julhandel. Det är så mysigt med liv på stan, speciella julerbjudanden och dekorationer.
 
Delight: Att du inte bara kan stå och titta på, du måste in i matchen för du har inte tänkt på att köpa julklappar i tid. På med benskydd, hjälm och susp, för damn, that shit ain't pretty from the inside. 
 
Fett: Mellandagsrea!!!!! Åh så bra det är.
 
Delight: Att du använt alla upp alla dina pengar till julklappar, och hur många presentkort du än må ha fått kommer du aldrig över drömmarna om det som kunde ha varit. Och innan du fått dina pengar den 27:de har ju alla bra saker tagit slut. 
 
Fett: Julklappar!
 
Delight: Folks besatthet med matriellkärlek är på en all time high under julefriden. 
 
Fett: Glögg.
 
Delight: Du får fortfarande bara den alkoholfria...
 
 
Fett: Nedräkningen till julen är speciell för alla!
 
Delight: Förutom för dig som student eftersom du har 83827659283875 saker i skolan att göra innan jullovets början. 
 
SÅÅÅÅÅÅ, DÄR HAR NI! Ett äkta inlägg. Det har ni förtjänat. Om jag har glömt något får ni skriva det, även om jag tror jag fick med det mesta. 
 
//Louise

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback