My bad haircuts/days

Mitt hår. Jag tror jag som hastigast har rört det ämnet. Men jag har haft riktigt dåliga val i hårväg och allt finns dokumenterat i form av bilder i hopp om jag en dag ska kunna se tillbaka och skratta åt sig själv. Well, en sak är klar: Idag är inte den dagen. Så vitt som jag vet så gråter jag fortfarande när jag ser de här bilderna. Men någon kanske finner lite glädje i dessa bilder, men jag skämms. Stackars mitt 15 åriga jag, synskadad, utan spegel och ingen självinsikt. Men listen up, I'm not in that place any more. Eller ja, om 5 år kanske jag ser tillbaka på mig själv och blir lika deprimerad som jag blev nu när jag tittade tillbaka. 
 
Men det är bara att köra på, en promenad nedför några av mina dåliga livsval. 
Först har vi då luggen. Och av någon anledning var det saknad... Fram tills idag då jag faktiskt insåg att den verkligen aldrig, och betoning på aldrig, såg bra ut. Hur stylad jag är var så kom luggen och sa tjohoo. När jag gjorde ett försök att göra saken bättre genom att dra den åt sidan då? Man brukar säga att det bara kan bli bättre, men ta mig fan att jag bevisar citatet fel.  Det kan faktiskt bli värre.
Åh, mina gula dagar! Av någon anledning tyckte jag även att blondering ur flaska lät som en bra idé. Ja, det kan vi ju se att det inte var. Jag box-blonderade mig säkert en gång varje månad. Man ba gumman nej! Det ser ju inte naturligt ut på någon nivå...
 
När jag äntligen insåg att jag såg ut som en fucking majskolv lät jag min ursprungliga hårfärg växa ut. Låt mig säga en sak, det var grått. Jag såg alltså ut som en 60 åring i skallen. Jag vet inte hur många av er som har haft utväxt, men det är förjävligt. jag gick säkert runt såhär i typ 6-7 månader. Nej, det var inte så snyggt men jag kom på en jävla bra ursäkt att när håret växt ut en bit skulle jag kalla min utväxt för obre. Jag väntar fortfarande på att min utväxt ska se ut som ombre...
När är det för mycket? Jo här. Den till vänster känner jag bara: aj. Av dåliga hårdagar tar ju den priset. Den till vänster är ju också hemsk, kände mig väll inspirerad att se ut som guldlock eller nått. Jag vet inte men det är ändå bättre än 80-tals Louise i bilden bredvid. 
 
//Louise

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback