Louise's top 10: saker som jag har tänkt på under veckan

Ja mina vänner, it's time. Jag har varit sjukskriven från mina Louise tipsar, hakor och övriga inlägg ett ganska bra tag nu. Pågrund av att jag helt enkelt inte har känt för att skriva, speciellt inte komedifyllda inlägg när mitt eget liv spårade (inte den bra sortens spårade med vodka och biljardbord, utan spårade som like damn girl, pull yourself together spårade). Men som sagt, ett par cry-me-a-river hakor, kakor, glassar, underbara vänner och ett par extra siffror på vågen senare är jag återställd till en normal människa. Eller ja, som innan iaf... 
 
Jag har skapat 2 nya kategorier här på hakor, Louise's och Linn's top 10. Det här inkluderar att vi skriver t.ex. Louise's top 10: Skäl att åka till Norge. Så listar vi våra aldeles egna tankar om det ämnet som vi listar i punktform och prioriterar dem i ordningen. Viktigast som 1. och det mindre viktiga som 10. Jag inviger med Louise's top 10: saker som jg har tänkt på under veckans gång.
 
10. Det är verkligen ett dilema om man ska ha shorts eller inte. För om man har shorts ser ju alla har neon-vit man faktiskt är, medan om man inte har shorts kan man ju missa åtvilliga tillfällen att få bort den färgen. 
 
9. Jag borde skriva en kärleksförklaring till airconditioners. 
 
8. Jag borde investera i en helkropps-deo om det fortsätter vara så här varmt.
 
7. Man vet att det är sommar när damerna på mitt jobb börjar använda kortbyxor. Traumatiska bilder right there. 
 
6. När jag faktiskt tog mitt lata ass ut och sprang här om dagen så blev jag omsprungen av en kvinna som drog en barnvagn.
 
Jag gick hem efter det.
 
5. Ni vet när man har kjol och låren klibbar mot varann? That shit ain't pretty.
 
4. Att göra glädjedansen igenom korridoren för att mattekursen är slut för terminen var en bra idé. Tills jag upptäckte att min gylf var öppen under hela dansen.
 
3. Att ta sig till Farsta skulle vara lätt, det var det inte.
 
2. Att jag har fysikprov om 2 dagar säger mig ingenting.
 
1. Man är lycklig både före, under och efter ett besök på Mc:Donalds.
 
 
 
//Louise

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback