Louise top 10: fail på semestern

Eftersom jag förtilfället är Spanien och livet behandlar mig ganska bra tänker jag hindra det från att stiga till öronen på mig, och istället komma ihåg den hopplösa och misslyckade människan jag egentligen är. Så här är mina top 10 fail i Spanien. Hit it (utan inbördes ordning) :

1. Jag sa att jag skulle ut och springa varje dag... Det misslyckades hårt. 


 Behöver jag ens förklara mer på denna punkt? Var den ens realistisk från början?

2. Jag skulle vara äventyrlig nog att beställa något jag inte visste var det var... Jag fick mosiga klumpar av pasta eller var det kanske  potatis? Ehhh... Mysteiet om pasta/potatis-klumparna kvarstår.

3. Maten är inte det enda som är spanskt, utan min kulör är också spansk. Eller ja, rött som en spansk kvinnas läppstift. 

4. Jag är skrämmer livet ur barnen på hotellet med mina fötter som fortfarande går en tånagel kort.

5. Jag har fått ett x antal frisbees i huvudet av några äckliga ryska barn på stranden. Barnen, som genast fattade tycke för ljudet som mitt huvud gjorde när den kom i kontakt med deras frisbee, bara garvade och gjorde om det. Sad story.

6. Vid ett av alla hopplösa fall att förhindra tomatsåsbrännan med solkräm lyckades min kära mor knäppa upp min överdel. På ballkongen. Lyckades alltså flasha större delen av poolområdet. 

7. När löpningen gick käpprätt åt helvete hittade jag en ny hobby att spendera tid på, nämligen mat. 

8. Med mat kommer stort ansvar. Därför sover jag inte bara middag utan jag sover frukost och lunch också.

9. När min syster tröttnar på att dränka mig i poolen finner även hon tid för att kasta feisbees i huvudet på mig.

10. Har jag inte hänt än men vistelsen här är inte slut än och universum älskar att bevisa vilken misslyckad varelse jag är.
Pretty feet..

Btw, har läst ut the fault in our stars! Underbar! Jag har faktiskt aldrig gråtit till en bok (vilket faktiskt förklaras hyfsat enkelt av att jag inte läser böcker) men läs den gott folk. Finns att låna på engelska av mig om någon vill! 

Där har ni, hoppas allt är bra i Sverige! Kram!! 

//Louise

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback