KASKADSPYR på skönhetsidealet

Nej, men ärligt talat nu. Du ska vara somrigt brun. Du ska ha långt fint hår. Du ska ha raka, vita tänder. Du ska max väga 50kg och ha en vältränad kropp. Du ska inte vara för tjock. Du ska inte vara för smal. Smala tjejer är äckligt. Tjocka tjejer är äckligt. Du ska ha stora bröst. Din mage får inte vika sig på något möjligt sätt, även om du sitter framåtlutad. Det ska finnas ett mellanrum mellan dina lår. Du ska vara snygg. Du ska alltid se perfekt ut.

Jag tror vi alla är medvetna om detta, right? Dagligen diskuteras tjejers utseende. Jag är så väldigt väldigt väldigt trött på det nu. Jag är en person som älskar mode, att köpa nya kläder och saker som jag känner mig fin i. Alla skyltdockor är pinnsmala. De är säkert flera storlekar under min storlek. Modellerna i webshopparna är inte närmare min storlek de heller. Jag säger inte att deras storlekar inte finns, jag säger inte att det är fel, MEN när man till och med redigerar modellens kropp på bilden har det veeerkligen gått för långt!
 
 
 
Kaskadspyr, återigen. Redigeringen är dessutom det värsta jag sett. Den är inte ens bra. De borde ge personen sparken direkt. Aaaah men Linn, tänk om modellen faktiskt ser ut så??!?! Det kanske är hennes riktiga utseende?? Hon kanske gjort en förfärlig operation?? Eller bara ser allmänt suddig och kantig och allt möjligt vid brösten?? Sorry, så är inte fallet. För bara precis bredvid den första bilden på modellen i bikini, finns hon med på en annan bild i en ny bikini. Där ser hennes bröst helt annorlunda ut? (Probably någon annan person som är bättre på redigering...) Nej, men ärligt talat. Hur sjukt är det inte när modellerna inte ens ser ut som sig själva på bilden. Bli inte allt för påverkad av hur modellerna ser ut, du måste inte se ut så. Våga vägra att sträva efter skönhetsidealet. Välj det utseende och den kropp som får dig att må bra.
/Linn

Kommentarer
Postat av: Elin Nilsson

Bra skrivet!

Svar: Tack!!
angelfield.blogg.se

2014-06-01 @ 15:44:06
URL: http://elinrebeckanilsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback