Alkoholist på fri fot i Spanien

Hej mina kära medhakor. Tillsammans med mina hakor finner jag mig själv för tillfället på annan geografiskt plats, nämligen Mallorca. Tyvärr är det samma vecka, samma plats, samma hotell och slutligen samma rum som förra året vi var här... Att säga att vi i min familj är rädda för förändring är en allvarlig underskattning. Vi fick seriöst vin av receptionen för att det var så roligt att vi kom tillbaka, det är lustigt vad folk finner roande dessa dagar. Jag tycker detta endast är sorgligt och inte är ett beteende att belöna. 

Ytterligare orsaker till vad jag kallar mallis-depp är att vi bor på ett riktigt barnhotell... Och låt mig säga att den snyggaste killen på det här hotellet är Kalle, 10 år. Jag är som en pre-mature cougar när jag tittar efter så unga killar. Okej jag bara skojar, jag kan inte stirra på 10 åringar. Så istället för att sparka barnröv i aktiviterna finner jag mig själv i den litterära världen. Är verkligen inte mycket för att läsa men när man hittar ett riktigt guldkorn kan iaf inte jag tänka på något annat än boken. Jag menar kärlekshistorian i min bok är ju nästan lika bra som den mellan mig och hotellfrukosten. Och den är legendarisk. Så boken jag läser är på topp. The fault in our stars är det (Förr eller senare exploderar jag på svenska) sååå bra, kär! 

Det som är positivt här (förutom maten) är all sprit. Undra om de kollar leg om man provar att köpa?? Let's try... (Om mamma läser detta är det humor i form av ironi). Alltid kul att sno mammas champange... Särskillt när man missar fester hemma. Vem är idoten som håller en 17 åring från midsommar och midsommarveckan (mor: ytterligare exempel på ironisk humor, love you) 


//kramar Louise


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback