Jävla Anna Skipper

Okej nu ska jag reda ut Anna Skipper-skiten en gång för alla. 

Min kusin från Stockholm vid namn Eleonor hade sedan ett tag tillbaka bestämt sig för att under en vecka i sommarstugan skulle all konsumtion vara av Anna Skippers modell. Universum, som älskar att bevisa vilket misslyckande jag är, skickade hit mig under just den veckan. Jag kom alltså hit och såg visiten som rehab, rebound, restart, re-what ever, men vad möts man av? Grönsaker. Kassar fyllda med grönsaker. Jag drömmer fortfarande mardrömmar. 

Anna Skipper, för er som inte vet, är blondinen i du är vad du äter. Ja precis, hon som håller i skiten. På hennes hemsida står det kort såhär -Må bättre, gå ner i vikt med sund och god mat och rätt kosttillskott. So I guess that's what I'm doing. Vi siktar inte på viktminskningen varav att vi är jävligt snygga som vi är men mer den hälsosamma biten. Behöver jag ens förklara att jag är onyttig? Jag har en tröja med pizza, varmkorv och framförallt hamburgare på... Av tio inlägg så kommer minst fem av dem att åtminstone nämna Mc:Donalds... Ska jag fortsätta?

Men anyways gör jag ett försök. Det går okej. Blir inte mätt. Blir desperat. Äter upp det som står på matbordet. Vill ta en banan. Kan inte ta en banan, den är en del i den perfekt uträknade fruktsalladen. Försöker nå närmsta donken. Inser att den ligger mil bort. Ger upp. Går och lägger mig. Och det där är mina kvällar ungefär. Alla verkar omfamna maten. Utom Louise. Hon sitter tyst vid matbordet. Plågad. 

Ett tag såg det till och med ut som Anna Skipper tämjt hennes offer a.k.a min kusinfamilj. Men sticks and stones might break your bones, but fat brains remains. När man har suttit och knapprat på en jävla aubergine till varje måltid i fyra dagar förändrar det en. Man blir trött. Så när vi äntligen får vanlig mat som inte är sallad med what the fuck ever, quinoa och bulgur blir man glad. Tills man läser receptet... Istället för pasta till lasagnen, använd skivad aubergine!! Istället för spagetti till köttfärssåsen,använd strimlad aubergine!! 

Vid det här laget säger till och med min kusin ifrån, alltså hon har hållit hela Skipper-skeppet flytande och nu ba där går gränsen. Blir fan stolt. Så nu vet jag fan inte hur vi gör? Håller tummarna på husmanskost. En sak är klar: vill slå Anna Skipper med en aubergine. 

Vem fan behöver photoshop eller vilket normalt redigeringsprogram som helst när man kan använda snapchat. Ghetto overload. 

//Louise

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback