När-ingen-ser-hakan

 
 

Den smarta hakan
Louise tipsar: valborg

Hej alla mina små kossor out there! Ni har frågat, bett och gråtit över att få ta del av min kunskap i ytterligare en del av de väldigt populära segmentet: Louise tipsar! (At least I wish it was that popular) Jag tänkte en dag som denna tipsa om alla mina knep inför Valborg. Here we go!

Tips nr 1: Om du ska langa sprit, eller kanske bara ta med dig det till en fest, skippa flaskan. Jag vet ändå att du är ghetto nog att dricka ren vodka så för att smuggla den bör du vara sneaky. Så om detta är en beskrivning mitt i prick på dig så kan du känna dig lugn, I've got you coverd. 

Häll den genomskinliga vätskan i en träningsvattenflaska. Sedan kör du på hela paketet med spandex, gympaskor, svettband, you name it. Då kommer alla tro att du egentligen är ute och springer. Hel sneaky. Troligen kommer du behöva förbereda ytterligare en ursäkt för dina kompisar till varför du helt plötsligt är ute och springer. Eftersom du redan läser denna blogg tyder det på att du inte springer, men jag litar på att du kommer på nått.

Tips nr 2: Eld är varmt

Tips nr 3: Eld brinner

Tips nr 4: Alkohol kan brinna vid antändning.

Tips nr 5: Blanda inte eld och alkohol.

Tips nr 6: Om du ser dina föräldrar fulla: använd det till din fördel.

Tips nr 7: Om dina föräldrar ser dig full: spring. 

Tips nr 8: Om du inte kan springa, kryp.

Tips nr 9: Om du är för full för det: rulla.

Tips nr 10: Om du är så borta att du inte ens kan rulla ifrån dina illskna föräldrar rekomenderar jag att spela död. Jag menar det har ju funkat för pungråttor i typ hundra år. Makes no sence? Jaha, men du är så full att det kommer verka logiskt.
Nu ska vi käka
//Louise